Δημοσίευση: 1 / 9 / 2016
Ναυτική Ακαδημία Βάρνας, μια ολοκληρωμένη λύση Ναυτικής Εκπαίδευσης
Όλο και περισσότεροι έλληνες επιλέγουν τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Το όνειρο πολλών νέων ελλήνων, να σταδιοδρομήσουν ως αξιωματικοί γέφυρας και μηχανής τόσο στον μεγάλο ελληνικό και ελληνόκτητο στόλο αλλά και στον παγκόσμιο, γίνεται πλέον ευκολότερο και οικονομικότερο.

H εταιρία Black Sea University η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, έχει πιστοποιηθεί από το Νοέμβριο του 2013 ως επίσημος Εκπρόσωπος της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας και αναλαμβάνει για τους υποψήφιους σπουδαστές, ολόκληρη τη διαδικασία εισαγωγής στη σχολή, από την εγγραφή μέχρι και την εγκατάσταση του φοιτητή στο χώρο διαμονής του.

«Προέρχομαι από ναυτική οικογένεια, ο πατέρας μου γνώριζε την Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας η οποία είναι αναγνωρισμένη, όπου και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος φοιτήσεως αποφάσισα να εγγραφώ και έτσι το όνειρο μου να γίνω αξιωματικός εμπορικού ναυτικού γίνεται πραγματικότητα.» επισημαίνει ο Μάριος, δευτεροετής φοιτητής στην Ακαδημία στον κ. Μανιφάβα, εκπρόσωπο της Ακαδημίας στην Ελλάδα.»

« Όσες φορές χρειαστήκαμε κάποια βοήθεια από την εταιρεία Black Sea University κατά τη διάρκεια της φοιτήσεως μας στην Ακαδημία  την είχαμε αμέριστα.» επισημαίνει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος, δευτεροετής φοιτητής στην Ακαδημία. Τονίζει επίσης, ότι μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης,  δίνεται η δυνατότητα μεταπτυχιακού από το πανεπιστήμιο του Greenwich.

 

 

Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, περισσότεροι από 300 νέοι από την Ελλάδα είναι ήδη υποψήφιοι, 150 έχουν εγγραφή για να σπουδάσουν στην Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας όπου τα μαθήματα αρχίζουν 20 Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν ναυτολογηθεί 110 άτομα.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αναγνωρισμένο και οι απόφοιτοι αποκτούν άμεσα δικαιώματα άσκησης επαγγέλματος στις κατά τόπους Νομαρχίες σύμφωνα με την υπ’ αριθμών ΑΡ 70/28-11-08 απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn