Δημοσίευση: 20 / 3 / 2017
Η ΕΕΝΜΑ πραγματοποίησε το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων
Το 1ο σεμινάριο είχε τίτλο “MRV and Ballast Management Seminar” .

Την Τετάρτη 08/03/2017 η ΕΕΝΜΑ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των απαιτήσεων των νέων κανονισμών και στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, πραγματοποίησε το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων που θα υλοποιηθούν, σχετικά με την προσαρμογή στους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Το 1ο σεμινάριο είχε τίτλο “MRV and Ballast Management Seminar” .

Στην πρώτη ενότητα «Monitoring, Reporting and Verification of CO2” προσκεκλημένοι εισηγητές ήταν ο κ. Κ Αντωνιάδης, EMI CERT ο οποίος ανέλυσε το κανονιστικό πλαίσιο και οι κ.κ. Σ.Χατζηνικολάου και Γ. Πλευράκης από τo Rina οι οποίοι παρουσίασαν πρακτικές λύσεις διαχείρισης των νέων δεδομένων.

Στη δεύτερη ενότητα « Ballast Water Management” ο Dr. Γ.Κοκαράκης από το Bureau Veritas έκανε εκτενείς αναφορές στους νέους κανονισμούς και ανέλυσε τους διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης σε επίπεδο Ευρώπης και Αμερικής. Επίσης ο κ. Κ. Σταμπιδάκης, E.P.E παρουσίασε  λύσεις σε τεχνικό επίπεδο καθώς και το ERMA First την ελληνική λύση διαχείρισης του θαλασσίου έρματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε στο τέλος των παρουσιάσεων οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων, καθώς και οι απαντήσεις μαζί με προτάσεις  που δόθηκαν από τους εισηγητές.

Ballast Water Management_ERMA FIRTS BWTS

Ballast Water Management Latest Developments EMICERT

MRV-RINA Solutions

Ballast Water Management Latest Developments-BV

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn