Δημοσίευση: 12 / 10 / 2017
Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα υψηλού κύρους βαβεία
Μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List και ο ρυθμός υποβολής έχει αυξηθεί καθώς συμβαίνει πάντα αυτήν την περίοδο.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2017, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από εξέχοντες  οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούς των οποίων ηγείται ως γενικός χορηγός ο ClassNK.

Για τους μακρόχρονα ναυτιλιακούς παίκτες, ταραγμένες, ακόμα και υφεσιακές περίοδοι της ναυτιλίας σημαίνουν πως πάντα θα υπάρχουν νηκητές και ηττημένοι. Σε τέτοιους καιρούς το καθήκον θέσπισης κριτηρίων για να αποφασιστούν αυτοί που θα αξίζουν περισσότερο τα βραβεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι μέρος της δουλειάς των ανεξάρτητων κριτών που θα αποφασίσουν για τους νικητές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων αυτής της χρονιάς και η φετινή ομάδα λαμπρών κριτών είναι ικανότατη να βάλει υψηλές προϋποθέσεις και να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Κάποιοι διαθέτουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο Πρόεδρος της Helmepa Γεώργιος Γκράτσος, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ Ευθύμιος Η. Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γεώργιος Πατέρας, η Ναυτιλιακή Ιστορικός Τζελίνα Χαρλαύτη και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Γιάννης Χαλάς.

Πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα των κριτών είναι ο Βασίλης Μπακολίτσας  Πρόεδρος  της Ελληνικής Ομάδας Μεσογείου του Intertanko, η Ειρήνη Νταϊφά Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και ο Σταύρος Χατζηγρηγόρης Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Τεχνικών Διευθυντών (MARTECMA).

Περισσότερες από 65 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πάνω από 170 βραβεία έχουν ήδη παρουσιαστεί στην εκδήλωση, η οποία τώρα διανύει τον 14ο χρόνο, και έχει εγκαθιδρύσει φήμη ως η μεγαλύτερη διενθής ναυτιλιακή

εκδήλωση απονομής βραβείων παγκόσμια. Το φετινό δείπνο για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα την Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου.

Τα βραβεία προσελκύουν πάντα έναν μεγάλο αριθμό πολύ ανταγωνιστικών υποψηφιοτήτων που υπογραμμίζουν σε βάθος την δυναμική της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ το ακροατήριο στην διάρκεια του δείπνου για την παρουσίαση αποτελείται κατά μέσο όρο από 1000 άτομα, εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου και των προσκεκλημένων τους.

Η ευκαιρία να υποβληθεί υποψηφιότητα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ναυτιλία, από τους πλέον εξέχοντες εφοπλιστές ως τον τελευταίο υπάλληλο, και έχει με τα χρόνια επικυρώσει την αντικειμενικότητα των κριτών η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση της φήμης των βραβείων για την αμεροληψία και την αξιοπιστία τους.

Οι κριτές μπορούν να επιλέξουν νικητές από τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί εγγράφως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου. Μπορείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητες διαδικτυακά στην διεύθυνση www.greekshippingawards.gr. Υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας γίνονται επίσης δεκτές με απλό email ή fax (email: [email protected]; fax: +30 210 4291196)

Θυμηθείτε να αναγράφετε τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος που προτείνετε αξίζει να κερδίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δείπνο για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά βραβεία 2017 της Lloyd’s List – Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου  2017.

 

Κατηγορίες Βραβείων

 

Dry Cargo Company of the Year

Sponsored by Marichem Marigases

 

Tanker Company of the Year

Sponsored by Bureau Veritas

 

Passenger Line of the Year

Sponsored by Palumbo Shipyards

 

Shipbroker of the Year

Sponsored by The Tsakos Group

 

Shipping Financier of the Year

Sponsored by Tototheo Maritime

 

Piraeus International Centre Award

 

Technical Achievement Award

Sponsored by DNV GL

 

International Personality of the Year

Sponsored by Capital Ship Management Corp.

 

Ship of the Year

Sponsored by RightShip

 

Award for Achievement in Education or Training

 

Award for Achievement in Safety or Environmental Protection

Sponsored by Lloyd’s Register

 

The Next Generation Shipping Award

Sponsored by IRI / The Marshall Islands Registry

 

Lloyd’s List Intelligence Big Data Award

 

Lloyd’s List / Propeller Club Lifetime Achievement Award

Sponsored by Cyprus, Department of Merchant Shipping

 

Greek Shipping Personality of the Year

Sponsored by Eurobank

 

* Σηματοδοτεί τα βραβεία που δεν αποφασίζονται από τους κριτές

 

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Seafarer of the Year

Sponsored by Tsavliris Salvage Group

 

Greek Shipping Newsmaker of the Year*

Sponsored by ExxonMobil

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn