Σάββατο, Σεπτέμβριος 30, 2023
18/03/2017

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Σταθερό σημείο συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της Ναυτιλίας

Εκδήλωση παρουσίασης της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017, στο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο επί της Οδού Πειραιώς), παρουσία μελών της ναυτιλιακής κοινότητας.

Το έργο προσφοράς που υλοποιεί η ναυτιλιακή κοινότητα σε συλλογικό επίπεδο, μετακινήθηκε το 2016 από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στην Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (www.syn-enosis.gr), η οποία δημιουργήθηκε για να αποτελέσει σταθερό σημείο συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της Ναυτιλίας και να συνδράμει την ελληνική κοινωνία μέσω προγραμμάτων αλληλεγγύης, ανθρωπιστικών έργων και ενεργειών προσφοράς δημοσίου και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, υπό την διπλή ιδιότητα του Προέδρου της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανέφερε ότι «μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη γενέτειρά μας και τους συμπολίτες μας και θα έχουμε, μαζί με την μεγάλη ηθική ικανοποίηση της προσφοράς, την τιμή να αποτελούμε για την κοινωνία, αλλά και για τα παιδιά μας, ένα υψηλό πρότυπο υπεύθυνου πολίτη, επιχειρηματία αλλά κυρίως ανθρώπου».

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας