Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023

Additional Info

  • video:
20/09/2022

Γιάννης Κοτζιάς: Η ελληνική ναυτιλία έχει την πρωτοκαθεδρία

Η ελληνική ναυτιλία έχει την πρωτοκαθεδρία, για αυτό και οι μεσίτες της χώρας μας πρέπει να είναι πρωτοπόροι και χρήσιμοι για τους Έλληνες πλοιοκτήτες, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (HSA) και ιδρυτικός στέλεχος της Xclusive Shipbrokers Inc, Γιάννης Κοτζιάς, μιλώντας στην ναυτιλιακή εκπομπή maritimes. Ο στόλος των Ελλήνων εφοπλιστών που πρωτοστατεί στην Ευρώπη και σε όλους τους τομείς των πλοίων, όχι μόνο αυξάνεται αλλά πλέον είναι μοντέρνος και ασφαλής. Αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο κ. Κοτζίας τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που πρέπει να δίνει ο κλάδος των μεσιτών τόσο όσον αφορά στις κυρώσεις που υπάρχουν όσο και στο ιστορικό του κάθε πλοίου προκειμένου να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ναύλωση ή αγοραπωλησία. Ενώ ως προς το κορονοϊό αναφέρθηκε στο πως διαφοροποιήθηκε η ζήτηση και η προσφορά κατά τη διάρκεια των lockdowns και μετά αλλά και στο πως σιγά σιγά επέρχεται μία ισορροπία αλλά και ταυτόχρονα μια εγκράτεια λόγω της ενεργειακής κρίσης. Τέλος, ο ίδιος τόνισε τη σημασία της ύπαρξης και της διατήρησης του ισχυρού ναυτιλιακού classter στη χώρα μας.

Η εκπομπή maritimes θα ασχολείται με θέματα ναυτιλίας, λιμενικών υποδομών, τουρισμού και ενέργειας, θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση από το WebTV του Maritimes.gr και την παρουσιάζουν οι Μάρκος Κάντζιος και Νίκος Μπαρδούνιας.

Σε συνεργασία με τον Δημοσιογραφικό Συνεταιρισμό NET24, θα προβάλετε στο εναλλακτικό κανάλι της Αθήνα RISE TV και σε ακόμη 12 περιφερικούς σταθμούς.
maritimes.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας