Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023

Additional Info

  • video:
20/02/2023

Σταύρος Κασσιδιάρης: Η επιχειρηματικότητα είναι ένας βασικός μοχλός της οικονομίας

«Η επιχειρηματικότητα είναι ένας μοχλός της οικονομίας και χωρίς αυτή δεν υπάρχει εργασία αλλά ανεργία», επεσήμανε ο Σταύρος Κασσιδιάρης της Stavros Kassidiaris SA, στο maritimesTV στα πλαίσια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομώνυμου oμίλου. Υπογράμμισε πως είναι αισιόδοξος για τη χρονιά που διανύουμε και ο όμιλος έχει προσθέσει μια ακόμη εταιρεία με την οποία εισήρθε στο yachting, ενώ ήδη βρίσκονται στην τελική φάση και άλλα επενδυτικά σχέδια.
Για της εξελίξεις στη ναυπηγοεπισκευή, δήλωσε επιφυλακτικός, ενώ τόνισε πως λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να τα αποτρέψουμε.

Ο Κώστας Κατσαφάδος, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επεσήμανε πως η ανάπτυξη μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ιδιωτική πρωτοβουλία «Να μπορέσουμε να στηρίξουμε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες το επιχειρείν.» Τόνισε «Τρανή απόδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τις επιτυχημένης πορείας που μπορεί να έχει είναι ο όμιλος Κασσιδιάρη»

«Τέτοιες επιχειρήσεις κοσμούν τον Πειραιά», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Μελάς Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων ενώ επισήμανε πως με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας πέραν των άλλων και θα κρατήσουμε τα καλά μυαλά στη χώρα μας και θα επιστέψουν όσοι νέοι φύγαν στο εξωτερικό.

Ο Νικόλαος Πέτρου Μανωλάκος, βουλευτής Α' Πειραιώς μίλησε για τον Σταύρο Κασσιδιάρη επισημαίνοντας πως είναι ένας αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος «Μορφώνει με το παράδειγμα του και επιβάλει με την ευπρέπεια του».

Ο Σταύρος Κατσικάδης, Managing Director της Lamda Marinas Investments, τόνισε πως ο όμιλος Κασσιδιάρη είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος κυρίως στους αυτοματισμούς και όχι μόνο. Θεωρούμε πολύ σημαντικές τις πρωτοβουλίες του και κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε. Επισήμανε πως υπάρχουν εξελίξεις στις μαρίνες, αναβαθμίζονται και σε ότι αφορά τις υποδομές αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ενώ υπογράμμισε πως σε λίγο η Αθηναϊκή Ριβιέρα δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες Ριβιέρες της Ευρώπης.

Συνεντεύξεις: Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας