Πέμπτη, Ιούνιος 01, 2023

Additional Info

  • video:
12/03/2023

Nereus Digital Bunkers: Αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση ναυτιλιακών καυσίμων

Για την καινοτόμα πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Nereus Digital Bunkers και σχετίζεται με τη διαχείριση, έρευνα και αγοραπωλησία ναυτιλιακών καυσίμων, μιλά στην εκπομπή Maritimes o Νικόλαος Γκίκας, ιδρυτής της startup.

Τονίζει πως μέσω της πλατφόρμας NEREUS προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση και ένα σύνολο υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις και στην ανάγκη των ναυτιλιακών εταιρειών να εξελίξουν, να βελτιστοποιήσουν και να απλοποιήσουν τη διαδικασία έρευνας και αγοράς ναυτιλιακών καυσίμων. «Τα τελευταία χρόνια οι ναυτιλιακές εταιρείες προσπαθούν να υιοθετήσουν τα απαραίτητα softwares, μια διαδικασία δύσκολη και χρονοβόρα ειδικά για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με την πλατφόρμα, είπε ότι αφορά σε live τιμές καυσίμων από 220 λιμάνια, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται.

Από την πλευρά της η κ. Κέλλυ Δρίτσα, συνιδρύτρια και διευθύντρια επικοινωνίας της πλατφόρμας, μίλησε για τις πρωτοπόρες στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρείας που στόχο έχουν την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την επέκταση της πλατφόρμας παγκοσμίως. «Όσοι αγοράζουν και πωλούν ναυτιλιακά καύσιμα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, η οποία δημιουργεί συνθήκες "win win" για όλους τους εμπλεκόμενους του κλάδου.»

Την εκπομπή Maritimes παρουσιάζουν οι Μάρκος Κάντζιος και Νίκος Μπαρδούνιας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δημοσιογραφικό Συνεταιρισμό ΝΕΤ24. Προβάλλεται στο εναλλακτικό κανάλι της Αθήνας RISE TV και σε 12 ακόμη περιφερειακούς σταθμούς και μέσα ενημέρωσης.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας