Τρίτη, Φεβρουάριος 07, 2023

Additional Info

  • video:
02/06/2015

Chandru Rajwani: Αρχές μας η ποιότητα, η ασφάλεια, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η βιωσιμότητα

Για τη μεγάλη η υποστηρίξει των ελλήνων εφοπλιστών προς τα ναυπηγεία "Nakilat Keppel Offshore & Marine" (N-KOM) του Κατάρ μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Mr.Chandru Rajwani, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Τρίτη 26 Μαΐου σε παραλιακό κέντρο των Αθηνών, η Διοίκηση των Ναυπηγείων με την εταιρεία T.J.Giavridis Marine Services Co. Ltd., η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά τα ναυπηγεία στην Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του ναυπηγείου λέγοντας πως τέσσερα χρόνια πριν κατείχαν το 10\% περίπου της αγοράς στη Μέση Ανατολή ενώ σήμερα κατέχουν το 18\% περίπου.

Ανάμεσα στους βασικούς «συνεταίρους» και όχι πελάτες όπως απεκάλεσε τους έλληνες πλοιοκτήτες ο κ. Rajwani, είναι η εταιρεία Maran Gas.

Επεσήμανε τις υψηλού επίπεδου υποδομές του ναυπηγείου, τονίζοντας τις βασικές αρχές οι οποίες είναι η Ασφάλεια, η Ποιότητα, η Αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η Βιωσιμότητα.

Τα ναυπηγεία Ν-Kom είναι ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία στη Μέση Ανατολή, όπου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων υπηρεσιών καθώς και λύσεις για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας