Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023

Additional Info

  • video:
09/11/2019

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφουν RINA και Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Νηογνώμονας RINA και το τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Μνημόνιο δημιουργεί το πλαίσιο για την υποστήριξη νέων μηχανικών προκειμένου αυτοί να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, εφόδιο σημαντικό που συνδυάζεται με τις σπουδές τους.

Ειδικότερα, κάθε χρόνο ο RINA θα προσφέρει θέσεις εργασίες σε τελειόφοιτους και πρόσφατα αποφοίτους του Τμήματος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να αποκτήσουν παράλληλα εμπειρίας στο πλευρό έμπειρων μηχανικών στα γραφεία του νηογνώμονα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά για την συνεργασίας και τις προοπτικές της μίλησαν οι κκ. Σπύρος Ζολώτας, Marine Southern Europe & Africa Area Director at RINA, Fortunato Sulfaro, CEO of RINA Services SpA, ο Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Καθηγητής, Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., Στέφανος Χατζηνικολάου, PhD Marine Research & Innovation – Training at RINA, Ανδρέας Μπουντούβης, Ανδρέας Μπουντουβής , Καθηγητής, Πρύτανης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Καθηγητής, Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

maritimesTV

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας