Τετάρτη, Μάρτιος 29, 2023

Additional Info

  • video:
06/02/2020

Ευχές για καλύτερο μέλλον στην κοπή της πίτας της W.I.M.A

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έγινε προ ημερών η κοπή της πίτας της W.I.M.A στον Πειραιά με μέλη και άλλους εκπροσώπους της ελληνικής ναυτιλίας να ανταλλάσουν ευχές για καλύτερη συνέχεια.

«Το 2006 ξεκινήσαμε 15 εταιρείες και σήμερα έχουμε 65 μέλη. Προχωρούμε πάντα ενωμένοι και δυνατοί» είπε ο κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, Πρόεδρος της W.I.M.A., και Γενικός Διευθυντής της HAJIEFREMIDIS S.A. απευθύνοντας χαιρετισμό.

«Η W.I.M.A., δείχνει ότι οι συνεργασίες φέρνουν αποτελέσματα που εχει ανάγκη η ελληνική οικονομία,» σημείωσε ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

«Οι συνέργειες θα σώσουν τη χώρα μας,» πρόσθεσε ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ)

«Με μια γροθιά όταν ενωθούμε πίσω από ένα cluster μπορούμε να βγαίνουμε στο εξωτερικό πιο δυνατοί,» υπογράμμισε ο κ. Γιώργος Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΝΕΕ).

Τέλος ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants, είπε ότι «δεν πρεπει να χαθούν οι νέες επενδύσεις και η πίστη στη θάλασσα και τα ελληνικά μυαλά. Μέσω των cluster και των κοινών επενδύσεων οι μικρομεσαίοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της διεθνούς ναυτιλίας σήμερα, καθώς με τη διάχυση της γνώσης μειώνεται το κόστος διαχείρισης πλοίων».

camera : studio Panos Halkidis
MARITIMESTV

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας