Κυριακή, Οκτώβριος 02, 2022

Additional Info

  • video:
13/06/2022

The new era of American P&I Club

Μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα του American P&I Club είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στην έκθεση των Ποσειδωνίων που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Metropolitan Expo. Αξίζει να αναφερθεί ότι χρονικά η εν λόγω έκθεση συμπίπτει και με σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση του Club.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Αυγούστου του 2022 Διευθύνουσα Σύμβουλος του American P&I Club θα είναι η Δωροθέα Ιωάννου, η οποία είναι επί του παρόντος Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος. Τα τελευταία 27 χρόνια CEO είναι ο Joe Hughes, ο οποίος θα αποχωρήσει. Ενώ και ο Vince Solarino θα παραιτηθεί από το ρόλο του Chief Operating Officer μετά από 27 χρόνια και ο Dan Tadros, επί του παρόντος Chief Legal and Compliance Officer θα γίνει ο νέος COO. Η ομάδα του club μεγαλώνει με γραφεία σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες ναυτιλιακές εταιρείες.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Joseph Hughes Owner, Shipowners Claims Bureau, Inc. and affiliated companies, ο Vincent Solarino, COO & President, Shipowners Claims Bureau, Inc., Managers of the American P&I Club, η Dorothea Ioannou, Deputy Chief Operating Officer at The American P&I Club και ο George Gourdomichalis, Chairman of the Board of Directors of the American Club.

maritimesTV
camera: studio Panos Hlakidis

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας