Πέμπτη, Ιούλιος 29, 2021

Additional Info

  • video:
14/04/2021

Ο απόφοιτος της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας παίρνει τα εφόδια και τίτλο ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου: Κων. Μανιφάβας, επίσημος εκπρόσωπος της Ακαδημίας στη Ελλάδα

«Η συνεργασία μας με την Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας ξεκίνησε το 2011 και ήμασταν το πρώτο γραφείο στην Ελλάδα που υπέγραψε συμφωνία με την Ακαδημία.» επισημαίνει στη συνέντευξη του στο maritimesTV ο κ Μανiφάβας Κωνσταντίνος επίσημος εκπρόσωπος της Ακαδημίας στη Ελλάδα, .

Η προσπάθεια του όπως τονίζει είναι να αυξάνονται συνεχώς οι θέσεις σπουδαστών στην Ναυτική Ακαδημία από την Ελλάδα, διότι είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες κατ έτος. «Ξεκινήσαμε από τις 70 θέσεις και φέτος ευελπιστούμε να έχουμε διακόσιες θέσεις για παιδιά από την Ελλάδα και για τις δυο ειδικότητες, του Πλοιάρχου και του Μηχανικού»

«Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, οι σπουδές συνεχίζονται κοινωνικά. Υπάρχει η πανδημία, υπάρχει προβληματισμός απ όλο τον κόσμο, αλλά έχουμε μάθει πιστεύω όλοι να το χειριζόμαστε πόσο μάλλον ένα πανεπιστήμιο αναγνωριζόμενο παγκοσμίως.» υπογράμμιζε ο κ Μανιφάβας

Μιλά για τα πλεονεκτήματα της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας, την υλικοτεχνική υποδομή της και το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και πως κατετάγη ως η 2η καλύτερη Ακαδημία σε παγκόσμια κατάταξη « Είναι μια αξιόλογη σχολή, για να βγεις δεύτερος στον κόσμο δεν αποτελεί κάποιο τυχαίο γεγονός. Οι απόφοιτοι μας παίρνουν τα εφόδια και τον τίτλο ενός πανεπιστημίου διεθνώς αναγνωρισμένου και θα μπορούν να φτάσουν στα ανώτερα επίπεδα ιεραρχίας.»

«Ξεκινάει μια επαγγελματική σχέση με τα παιδιά και με τους γονείς τους, τεσσάρων και πλέον ετών.» Τονίζει ο κ Μανιφάβας αναλύοντας την υποστήριξη τους στον σπουδαστή τόσο από το γραφείο Ελλάδος όσο και οπό το γραφείο τους στην Βάρνα με προσωπικό τεσσάρων Ελλήνων εκεί. Αναφέρεται στα μειωμένα κόστη φοίτησης και ανακοινώνει πως και φέτος έχουν ορίσει ταξίδι γνωριμίας για τρεις μέρες -τηρώντας όλα τα υγειονομικά προβλεπόμενα- στα μάσα Ιουλίου, ένα ταξίδι που παρέχεται δωρεάν για όσους κρατήσουν θέσει έως τις 30 Ιουνίου, προκειμένου οι υποψήφιοι φοιτητές να δουν την Ακαδημία άλλα και να γνωρίζουν την πόλη την οποία θα διαμείνουν.

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
camera: studio Panos Halkidis

www.maritimes.gr

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας