Σάββατο, Οκτώβριος 01, 2022

Additional Info

  • video:
14/06/2022

Ιωάννης Πολυχρονόπουλος: Κάθε παιδί που μπαίνει στη ναυτιλία μπαίνει σε ένα καλό κόσμο

Στηρίζουμε έμπρακτα τους νέους ανθρώπους που έχουν καινοτόμες ιδέες και αγαπούν τη ναυτιλία, επεσήμανε στο Maritimes TV, ο Ιωάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Τεχνική Προστασία Περιβάλλοντος Α.Ε.. Αναφερόμενος στην ERMA FIRST εταιρεία του Ομίλου, είπε πως είναι πολύ σημαντικό μια ελληνική εταιρεία να έχει έγκριση από το United States of Coast Guard και να είναι πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο. «Έχουμε τη δική μας ερεύνα και ανάπτυξη, έχουμε δεκάδες παιδιά με διδακτορικό και τα μηχανήματα μας γίνονται εδώ από Ελληνόπουλα.»

Επίσης μίλησε και για τις νέες δραστηριότητες που εισέρχεται ο όμιλος όπως αυτός τις ανακύκλωσης των βεγγαλικών-εκρηκτικών. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για κάτι καλύτερο και καινούργιο. Πάμε σε δρόμους που δεν πάει κανένας.» είπε.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στο ζήτημα των ελληνικών ναυπηγείων ο κ. Πολυχρονόπουλος τόνισε πως ήδη παρατηρείται έλλειψη κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού. « Εμείς δίνουμε ένα οικόπεδο στον ΟΑΕΔ μέσα στο πάρκο του Σχιστού να γίνει μια σχολή μαθητείας»

Συνέντευξη: Μάρκος Κάντζιος
Camera: studio Panos Halkidis

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας