Σάββατο, Σεπτέμβριος 24, 2022
05/03/2015

Ετήσια Τακτική ΓΣ - Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΕΝΜΑ.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, κατά την οποία διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη Συν. φωτογραφία των μελών του ΔΣ διακρίνονται:Από αριστερά κάτω: κ.κ. Γ. Αλεξανδράτος, Χ. Σημαντώνης, Β. Τερζής, Δ. ΣπυριδάκηςΑπό αριστερά πάνω: κ.κ. Ι. Ψαρράς, Ευστρ. Τσαλαμανιός, Ν. Λιάπης, Α. Βαμβακάρης, Γ. Σουραβλάς, Α. Αγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ, Χαράλαμπος Σημαντώνης

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης προέβη σε απολογισμό των πεπραγμένων για το 2014 κάνοντας εκτενή αναφορά των δράσεων και δραστηριοτήτων της Ένωσης σε βασικά θέματα ναυτιλιακού ενδιαφέροντος σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη συνεργασία με τις άλλες ενώσεις και ιδίως με την Ε.Ε.Ε. με σκοπό την επίτευξη στόχων, ενιαίας ναυτιλιακής πολιτικής.

 

Ανέπτυξε τις δράσεις της Ένωσης για την επόμενη τριετία, εστιάζοντας στην ομιλία του, την ανάγκη προσαρμογής των μελών της Ένωσης στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της νέας εποχής εν μέσω βαθειάς κρίσης της ναυλαγοράς με ένα στόλο που ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα γήρανσης και ανταγωνισμού.

 

Οι Εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συνεχίστηκαν με αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς θητείας.

 

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. είναι:

 

Πρόεδρος: κ. Σημαντώνης Χαράλαμπος

 

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Τερζής Βασίλειος

 

Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Σουραβλάς Γεώργιος

 

Γραμματέας: κ. Αλεξανδράτος Γεώργιος

 

Ταμίας: κ. Βαμβακάρης Ανδρέας

 

Μέλη:

 

κ. Αγγελόπουλος Αλέξιος

 

κ. Λιάπης Νικόλαος

 

κ. Σπυριδάκης Δημήτριος

 

κ. Τσαλαμανιός Ευστράτιος - Παναγιώτης

 

Αναπληρωματικά μέλη:

 

κ. Ταπεινός Δανιήλ

 

κ. Ψαράς Ιωάννης

 

Εκ του γραφείου τύπου

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας