Σάββατο, Σεπτέμβριος 24, 2022
30/05/2015

Η ΕΕΝΜΑ τιμά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας

Με την Ευκαιρία Εορτασμού του European Maritime Day, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Σημαντώνη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου ’15, στα ανακαινισμένα γραφεία της ΕΕΝΜΑ, συνάντηση μελών και φίλων της Ένωσης, όπου σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον απόλαυσαν μια βραδιά αντάξια του εορτασμού της ημέρας.

:Από αριστερά κ. Σημαντώνης Πρόεδρος ΕΕΝΜΑ, κ. Λυρίδης Καθηγητής ΕΜΠ, κ. Θεοτοκάς Γ.Γραμ.Υπουργείου Ναυτιλίας & κ. Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ι. Θεοτοκάς, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ι. Μώραλης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μενδρινός, ο Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ι. Κουρουνιώτης, καθηγητές του ΕΜΠ και Πανεπιστημίων.

 

Ιδιαίτερη υπήρξε η παρουσία των ShortSea Promotion Centres (Κύπρου και Βουλγαρίας), που μαζί με το SPC Greece, είναι μέλη του ESN (European Shortsea Network) καθώς και ομάδας εκπροσώπων της Αιγυπτιακής Ναυτικής Ακαδημίας.

 

Από αριστερά κ. Κουρουνιώτης Πλοίαρχος ΛΣ, κ. George Petkov SPC Bulgaria, κ. Συρίγος Σύμβ. ΕΕΝΜΑ επί ναυτιλιακών θεμάτων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γενική άποψη από την εκδήλωση

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας