Σάββατο, Σεπτέμβριος 24, 2022
23/06/2015

Σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG) μεταξύ τηςηπειρωτικής χώρας και των νησιών του Αρχιπελάγους

Διοργανώθηκε ημερίδα στις 17 Ιουνίου 2015, από το ΙΔΕΠ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων/Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) και τους εταίρους του ARCHIPELAGO – LNG, με τίτλο:
Σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG) μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών του Αρχιπελάγους υπό την αιγίδα του ΤΕΕ (Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος). Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γ. Στασινός, εκπρόσωποι των Υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομίας – Υποδομών - Ναυτιλίας & Τουρισμού, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ κ. Σ. Παλαιογιάννης. Στο Β΄ κύκλο ομιλητών με θέμα: Οι προκλήσεις ανάπτυξης του Φυσικού Αερίου στη Ναυτιλία έλαβε μέρος ο εκπρόσωπος της ΕΕΝΜΑ κ. Δ. Σπυριδάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ανέλυσε το θέμα: «Προβληματισμοί και Δυνατότητες από την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Οδηγιών για τα καύσιμα στην Ελληνική Ναυτιλία Μικρών Αποστάσεων»

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας