Παρασκευή, Δεκέμβριος 02, 2022
24/09/2022

Performance: Ναύλωσε πλοίο της έναντι $45.000 την ημέρα

Η εισηγμένη στο Nasdaq, Performance Shipping, συμφερόντων του Ανδρέα Μιχαλόπουλου ναύλωσε το LR2 aframax product tanker που είχε συμφωνήσει με την Trafigura να αποκτήσει τον Αύγουστο,έναντι 45.000 δολαρίων ημερησίως.

Πιο συγκεκριμένα το "Alpine Amalia" κατασκευής του 2010 θα είναι το έβδομο πλοίο στον στόλο της Εταιρείας και η ναύλωση του αναμένεται να ξεκινήσει με την παράδοση του το Νοέμβριο και θα διαρκέσει μεταξύ επτά και δέκα μηνών. Επίσης, η ναυτιλιακή εταιρεία ανάφερε ότι το εν λόγω πλοίο θα μετονομαστεί σε "P.Aliki" και η ναύλωση του θα αποφέρει κέρδη μεταξύ 9.5 και 13.7 εκατομμυρίων δολαρίων, δεδομένης της διάρκειας του ναύλου.

"Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς με τιμές ναύλωσης σε πολυετή υψηλά, την πρόσφατη επέκταση του στόλου μας και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε σταθερές συνεργασίες με ναυλωτές πρώτης κατηγορίας, αποφασίσαμε να ναυλώσουμε το P.Aliki σε αυτό το πολύ προσοδοφόρο επίπεδο σχεδόν δύο μήνες πριν παραληφθεί πραγματικά το πλοίο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Shipping.

Σε πλήρη παραδοτέα βάση ο στόλος της Performance Shipping θα αποτελείται από 7 tankers.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας