Τρίτη, Φεβρουάριος 07, 2023
29/11/2022

MSC: Παρέλαβε το πρώτο της αεροσκάφος B777-200

Η Mediterranean Shipping Co (MSC) παρέλαβε το πρώτο της αεροσκάφος με το σήμα MSC, που κατασκευάστηκε από την Boeing και θα λειτουργεί από την Atlas Air. Το B777-200 θα πετάει σε δρομολόγια μεταξύ Κίνας, ΗΠΑ, Μεξικού και Ευρώπης.

Ο Jannie Davel, ανώτερος αντιπρόεδρος αεροπορικών φορτίων στην MSC, δήλωσε ότι "Οι πελάτες μας χρειάζονται την επιλογή αεροπορικών λύσεων, γι' αυτό ενσωματώνουμε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς για να συμπληρώσουμε τις εκτεταμένες θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές εμπορευμάτων μας. Η παράδοση αυτού του πρώτου αεροσκάφους σηματοδοτεί την έναρξη της μακροπρόθεσμης επένδυσής μας στο αεροπορικό φορτίο".Να σημειωθεί ότι ο Davel φέρνει εκτεταμένη εμπειρία αεροπορικών φορτίων, έχοντας εργαστεί στον κλάδο για πολλά χρόνια, με πιο πρόσφατα να είναι επικεφαλής των εμπορικών εμπορευματικών δραστηριοτήτων της Delta, πριν ενταχθεί στην MSC το 2022.

Η Atlas Air υποστηρίζει την MSC σε βάση αεροσκάφους, πληρώματος, συντήρησης και ασφάλισης (ACMI). Αυτό το αεροσκάφος είναι το πρώτο από τα τέσσερα B777-200F στα σκαριά, τα οποία τοποθετούνται σε μακροπρόθεσμη βάση με την MSC.

Τέλος, να αναφερθεί ότι και άλλες κορυφαίες εταιρείες όπως η CMA CGM & η Maersk έχουν δημιουργήσει τμήματα αεροπορικών φορτίων κατά την πρόσφατη περίοδο κερδών ρεκόρ της ναυτιλίας των εμπορευματοκιβωτίων.

 

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας