Δευτέρα, Ιούλιος 13, 2020
02/06/2020

Πρωτοδικείο Πειραιώς : Προσωρινή απόφαση για δέσμευση θαλαμηγού οικογένειας Κουτσολιούτσου

Με χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς δεσμεύεται η θαλαμηγός "Phalarope" η οποία ανήκει σε εταιρεία με έδρα τη Μάλτα και φέρεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου. Η δέσμευση της θαλαμηγού αποφασίσθηκε ύστερα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Folli Follie.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή από τους νομικούς συμβούλους της Folli Follie και συζητήθηκε χθες Δευτέρα οπότε και το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή και διέταξε τη δέσμευση του πλοίου και την απαγόρευση του απόπλου.

Κατά πληροφορίες η απόφαση έχει ήδη εκτελεσθεί από τις Λιμενικές Αρχές με αποτέλεσμα η θαλαμηγός «Phalarope» να παραμένει "δεμένη" στη Μαρίνα Ζέας.

Να σημειωθεί ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου που υπέβαλε η Folli Follie έρχεται να προστεθεί στις νομικές ενέργειες που ήδη έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία με στόχο τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και άλλα πρώην στελέχη του ομίλου.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας