Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023
26/01/2023

Η CELESTYAL ανακοινώνει neo γενικό εμπορικό διευθυντή

Παράλληλα ενδυναμώνει το τμήμα πωλήσεων στην Ελλάδα

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023. O Lee Haslett διαδέχεται τον κ. Leslie Peden, ο οποίος ήταν στην εταιρεία για περισσότερα από πέντε χρόνια, αρχικά ως Αντιπρόεδρος για τη Βόρεια Αμερική και στη συνέχεια ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας. Παράλληλα, η Celestyal ενδυναμώνει το τμήμα πωλήσεων στην Ελλάδα με τoν κ. Χάρη Μπρουσαλιάν που αναλαμβάνει Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

O κ. Lee Haslett είναι πολύ έμπειρο στέλεχος στον τουριστικό κλάδο, με το μεγάλο εύρος των εμπειριών του να προέρχονται από τουριστικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρείες.

Μετακινείται στην Celestyal από τη Virgin, όπου ανήκε στην ομάδα της Virgin Holidays από το 2008, αρχικά ως επικεφαλής ανάπτυξης λιανικών πωλήσεων, πριν αναλάβει διάφορους άλλους ρόλους στην επιχείρηση, όπως Διευθυντής του Τμήματος Πωλήσεων και Αντιπρόεδρος Προϊόντων και Διανομής. Πιο πρόσφατα, ο Lee ήταν Αντιπρόεδρος του τμήματος Διεθνών Πωλήσεων στην Virgin Atlantic, όπου ηγήθηκε του σχεδίου μετασχηματισμού των πωλήσεων, επικεντρώθηκε σε βασικές αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμπορική διοικητική ομάδα της εταιρείας. Θα αναφέρεται στον κ. Κρις Θεοφιλίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celestyal και θα έχει έδρα του το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα «μοιράζει» το χρόνο του ανάμεσα στις ΗΠΑ, τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές και την Ελλάδα.

Lee Haslett

«Καθώς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην ενίσχυση μιας ολοκληρωμένης πρότασης διακοπών που δίνει έμφαση στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών σε ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προορισμών, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και την εμπορική μας ομάδα για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις», δήλωσε ο Κρις Θεοφιλίδης. «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον Leslie για τη σημαντική συνεισφορά του στην εξασφάλιση των μελλοντικών επιτυχιών της Celestyal. Υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της ανώτερης διοικητικής ομάδας της εταιρείας και του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στις νέες του επιδιώξεις».

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την πρόσληψη του Lee Haslett και τον καλωσορίζω στη Celestyal. Ο Lee έρχεται στην εταιρεία σε μια σημαντική στιγμή, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας, επενδύοντας στη σημαντική διεύρυνση της παρουσίας της Celestyal στις κύριες αγορές μας. Διανύοντας μία περίοδο ουσιαστικής ενίσχυσης της εμπορικής ομάδας της Celestyal, ο Lee θα επιβλέπει μια ομάδα περισσότερων από 60 επαγγελματιών του ταξιδιωτικού κλάδου που καλύπτουν παγκοσμίως όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων, του τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και της διαχείρισης εσόδων.

Μεγάλη μας χαρά επίσης για την προσθήκη του Χάρη Μπρουσαλιάν στην ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα που με την εμπειρία του θα δώσει προστιθέμενη αξία στη διεύρυνση του δικτύου μας στην ελληνική αγορά.

Ανυπομονούμε να προβούμε σε νέες και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στο εγγύς μέλλον, καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ενίσχυση της θέσης της Celestyal ως ο κορυφαίος και βραβευμένος πάροχος εμπειριών διακοπών πολλαπλών προορισμών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, για τις οποίες η εταιρεία έχει καθιερωθεί», πρόσθεσε ο κ. Θεοφιλίδης.

Charis Brousalian 2

Σημειωτέον ότι ο κ. Μπρουσαλιάν θα αναφέρεται στον Βασίλη Καραχάλιο Υπεύθυνο Πωλήσεων Ελλάδας και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του αποτυπώματος της Celestyal στη Νότια Ελλάδα, καθώς και για τη συνέχιση της καλλιέργειας σχέσεων με τις εταιρείες διαχείρισης προορισμών (DMC). Ο Χάρης σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχείων στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκτός από τη μητρική του ελληνική, μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Πριν ενταχθεί στην Celestyal, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο GTP (Greek Travel Pages, τουριστικός οδηγός στην Ελλάδα) ως Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. Πρόσφατα κατείχε το ρόλο του Διευθυντή Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ στο Best Western Hotel & Resorts στην Ελλάδα και προηγουμένως στην Booking.com ως Global Accounts Manager, ενώ για αρκετά χρόνια είχε εργαστεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία.

Σχετικά με τη Celestyal
Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Υγιεινή & Ασφάλεια
Στη Celestyal, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Βραβεία
Από το 2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 14 Χρυσά, 9 Ασημένια και 7 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία».

Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το Δεκέμβριο του 2018 και του 2019 είχε βραβευθεί στην ίδια κατηγορία στα Cruise Critic UK Editors’ Picks Awards, καθώς και δύο βραβεία για κατάκτηση της πρώτης θέσης στις κατηγορίες «Εκδρομές στην Ξηρά» και «Αξία» και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις κατηγορίες «Υπηρεσίες» και «Ψυχαγωγία».

Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας