Αρχείο TV
Δημοσίευση: 2 / 10 / 2017
Δρ. Ι. Αραμπατζής: Η δύναμη να συνεχίσουμε και να αναπτυχθούμε ήρθε από την ελληνική ναυτιλία
 

Η NanoPhos Marine πιστοποιήθηκε με το Green Award

Η NanoPhos Marine, μια πρωτοποριακή εταιρεία ειδικευμένη στα «έξυπνα», «πράσινα» και πρωτοποριακά ναυτιλιακά προϊόντα, πιστοποιήθηκε με το Green Award, ένας παγκόσμιος οργανισμός που προάγει την αριστεία και τα υψηλά πρότυπα στη ναυτιλία.

Σημαντικοί καλεσμένοι παρευρέθησαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο κολλέγιο Ψυχικού στην αίθουσα SAKA.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να καλωσορίζουμε τη NanoPhos Marine στην οικογένεια του Green Award» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Ματθέου, Διευθυντής του Green Award και Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia Hellas. Αναφερόμενος στον Δρ Ι. Αραμπατζή, Διευθυντή της Nanophos τόνισε πως δεν είναι μόνο ένας επιχειρηματίας αφοσιωμένος και με πάθος, αλλά και ένας καλός φίλος. 

Όταν η NnaoPhos αποφάσισε να αναπτύξει ναυτιλιακά χρώματα με τη ρομποτική τεχνολογία έλαβε αποθαρρυντικά μηνύματα από τους ειδικούς της αγοράς, σχολίασε στην ομιλία του ο Δρ Ι. Αραμπατζή, Διευθυντή της NanoPhos. Όμως, όπως επισήμανε, η δύναμη να συνεχίσει και να επιτυγχάνει τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης «Ήρθε από εσάς, από την ελληνική ναυτιλία».

 maritimesTV

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn